news_32_1

Лятно турне за суха кожа (Как да хидратираш тялото си отвътре и отвън с африканска билка)

Усещаш ли как през лятото целия ти режим се променя? Всички отпуски, пътувания, забавления с приятели и приключения отразяват ли се на нормалния ритъм с който си свикнала през останалите сезони от годината? После, за да се върнеш към него, имаш нужда от още време и често от допълнителна помощ. Същото нещо се случва и с кожата ти. През лятото, тя е подложена на сериозна дехидратация, която може да ти създаде проблеми дълго след като лятото е останало само скъп спомен, ако не се погрижиш правилно за нея.

Постоянната смяна на въздуха (града-морето-планината-града), силното слънце, замърсяването и безсънието дават своето отражение върху нея. Тя става бледа, опъната и с неравномерен тен. Започваш да усещаш дискомфорт и сухота по цялото тяло, придружени със сърбеж, а в по-тежки случаи, болка. Появяват се несъвършенства, които допълват проблема.

Започваш да търсиш всякакви методи да решиш проблема, но знаеш ли какъв точно е той?

За да запазиш красотата на кожата си и да я възстановиш максимално след лятното турне, на което е била подложена, имаш нужда просто да я хидратираш добре. Тук, за да те улесни максимално, е нашата програма за цялостна хидратация, състояща се от професионалистите в поддържането на здрава и красива кожа – Тафедим Гел и Тафедим Чай.

Какво представляват Тафедим Гел и Тафедим Чай?

Тафедим Гел е продуктът, който ще хидратира кожата ти отвън. Неговата лека, гелообразна структура го прави идеален за всеки тип кожа и за цялото тяло. Специалната съставка в него – африканската билка Euphorbia Hirta, защитава кожата от вредното влияние на околнатасреда като я запазва мека и гладка.

Тафедим чай е още един продукт, благодарение на който ще усетиш лечебните свойства на Euphorbia Hirta. Той е създаден, за да хидратира цялото ти тяло отвътре като се грижи за неговата защита и елиминира възпаленията, радразненията и инфекциите, които често получаваш през лятото.

Какви са ползите от използването на двата продукта?

  • Кожата е хидратирана в дълбочина
  • Устойчива е на вредното влияние на околната среда
  • Фините линии и бръчици са изгладени
  • Раздразнената и наранена кожа е успокоена, а раните зарастват по-бързо
  • Неравностите като белези, пъпки и обриви са изгладени
  • Кожата е огладена и успокоена
  • Вътрешните възпаления на кожата са премахнати

Кога да очакваш резултати?

Ефектът от използването на двата продукта ще бъде усетен почти веднага. Още след първото нанасяне на гела и първата чаша чай ще усетиш кожата си успокоена и хидратирана. Чувството на сухота и опъване ще намалее значително. При продължителна употреба ще забележиш, че кожата ти става здрава, красива и мека, без следи от несъвършенства.

Защо са толкова ефективни?

Вълшебния си ефект двата продукта дължат на африканската билка Euphorbia Hirta. Известна в цял свят като билката чудо, тя има многобройни ползи за човешкия организъм и се използва при множество здравословни проблеми. Това е така, защото Euphorbia Hirta е богата на активни вещества с антибактериален и противовъзпалителен ефект, които се борят с инфекциите и възпаленията в тялото. Стане ли въпрос за кожата, именно този ефект на билката елиминира вредното влияние на свободните радикали и токсините, успокоява я и й помага да възстанови здравето и красотата си.

Затова, ако искаш да възстановиш кожата си напълно след лятното турне, на което е била подложена и да се радваш на здрава и красива кожа, започни още днес да я хидратираш с тези два ценни продукта. Поръчай своите Тафедим Гел и Чай още сега!

Продукти Тафедим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка.

Безплатна доставка на всички продукти до края на извънредното положение.