news_13_1

Това е ЕДИНСТВЕНАТА съставка, от която се нуждаеш, за здрава и блестяща коса

Всяка жена иска да има здрава и блестяща коса. Тя е един от основните фактори, които влияят върху самочувствието, кара притежателката си да се чувства красива и да привлича възхищението на околните. Както всяка друга част от тялото, така и косата има нужда от специална грижа, за да разкрие изцяло красотата си.

Всеки тип коса, без значение дали става въпрос за гъста и къдрава или тънка и права има своите проблеми, които й пречат да изглежда като от списание. Къдравите коси обикновено са сухи и чупливи, правите, пък, слаби и без обем. В допълнение с това вредното влияние на околната среда, топлинната обработка, на която ежедневно подлагаме косите си, за да придобият желаната форма и химическата обработка още повече увреждат кичурите ни.  

При по-чувствителна кожа,  проблемите стават още по-сериозни. Тогава, състоянието на косата е придружено от проблеми със скалпа като сърбеж, люспести петна и обриви. Те често болят и създават дискомфорт, а третирането с обикновени козметични продукти може да подсили симптомите. Всичко това може лесно да наруши нормалния ти начин на живот.

Познато ти е нали? 

За щастие има начин да подхраниш косата си и да й помогнеш да възвърне здравето и красотата си. 
И най-хубавото е, че нямаш нужда от много и различни препарати, за да направиш това. Без значение каква е косата ти, имаш нужда само от една съставка: D-Пантенол.

Тази разновидност на небезизвестния витамин Б съдържа в себе си всичко, от което косата се нуждае. От десетилетия той е основна съставка на различни козметични продукти, най-вече за коса, именно заради ефекта, който има върху нея:

  •  Хидратира свързвайки се с водните молекули, като по този начин  предпазва косата от загуба на влага; 
  • Регенерира клетките и възстановява изтощената повърхност на косъма;
  • Създава защитен филм върху косъма, предпазвайки го от вредното влияние на външните фактори;
  • Прониква в косъма, подпомага задържането на вода и по този начин осигурява обем на косата;
  • Възвръща блясъка на косата; 

Звучи чудесно нали?

Само една проста съставка те дели от здравата, привличаща внимание и будеща възхищение коса.

Естествено, D-Пантенол не можеш да откриеш в чист вид, който да прилагаш директно върху косата си. Трябва ти продукт, който съдържа съставката както и други, подсилващи действието й. Тук, на помощ идват билките, дар от природата, който ни помага по естествен начин да поддържаме здравето и красотата си.

Щом стане въпрос за натурален продукт за коса, който да съдържа естествени билки и така желания витамин D-Пантенол, най-добрата комбинация е с билката Euphorbia Hirta.

Тя е ценен природен продукт идващ от Африка,богат на полезни вещества и използван в медицината заради своите

  • регенериращи свойства;
  • противовъзпалително действие;
  • антиоксидантни свойства;

И така, ако искаш да поддържаш здравето на косата и скалпа си, използвайки натурални продукти, Тафедим е твоята марка. Именно гелът от серията е продуктът, от който косата ти се нуждае. Той съдържа Д-Пантенол и Euphorbia Hirta, за да осигури естествена грижа за косата и кожата на главата ти, отървавайки те веднъж завинаги от проблемите, свързани с тях. Поръчай сега своя Тафедим гел, който е всичко, от което се нуждае косата ти.

Поръчай ОЩЕ СЕГА  своя Тафедим гел! 

Продукти Тафедим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка.

Безплатна доставка на всички продукти до края на извънредното положение.