102896310_583469619248587_8057273908574526876_n

3 начина да постигнеш цялостна хидратация на кожата си с помощта на природата!

Колко време прекарваш в магазина, пред щанда за козметика, чудейки се кой е най-подходящия продукт за теб? Четеш етикетите, след това започваш да изучаваш кожата си. Суха ли е или пък нормална?  За момент си помисли, че може и да е мазна, но пък онзи сърбеж и опъване, който чувстваш сутрин… 

Ами ако разбереш, че проблемите с кожата ти могат да бъдат решени, ако се фокусираш само върху едно нещо? Можеш да имаш красивата, гладка и сияйна кожа, за която мечтаеш, ако просто я хидратираш.

Ясно ти е, че кожата, както и цялото ти тяло, са изградени главно от вода. С течение на времето и под въздействието на външни влияния, организма ти започва да губи тази вода. Това се отразява на кожата ти като влияе на здравето и красотата й.  Несъвършенствата и сухотата стават твои ежедневни спътници. Така, ако искаш да запазиш кожата си здрава и красива за по-дълго, твоята първа задача е да се погрижиш за нейната цялостна хидратация. 

За нещастие, хидратацията съвсем не означава просто да увеличиш приема на течности. Ще имаш нужда от допълнителна грижа, която да подпомогне процеса и да снабди кожата ти не само с вода, но и да я обогати с ценни за нея хранителни вещества. И преди да тръгнеш отново към щанда за козметика в търсене на хидратиращ продукт, погледни в кухнята си.

Природата се е погрижила да ти осигури достатъчно ценни съюзници в борбата с дехидратацията на кожата, просто трябва да започнеш да ги използваш.

Ето 3 начина да върнеш цялостната хидратация на кожата си използвайки изцяло натурални продукти:

Погледни в хладилника:

Там ще откриеш безценното за кожата ти кисело мляко. Съдържащите се в него протеини и мазнини ще предпазят кожата ти от изсушаване, ще й придадат еластичност и ще я направят гладка и красива. Киселото мляко е идеалната храна за уморената и повяхнала в следствие на дехидратацията кожа. То връща блясъка й, изравнява тена и подобрява структурата й. Можеш да „нахраниш” кожата си с ценните витамини и минерали от киселото мляко най-бързо и лесно, като си приготвиш домашна маска за лице (като тази, клинкни ТУК).

С аромат на кокос

Кокосовото масло, освен че ще дари кожата ти с прекрасен аромат, доказано ще я хидратира, възстанови и успокои. Използвано директно върху кожата, кокосовото масло създава защитен филтър като едновременно я предпазва от външни влияния и задържа влагата в нея.  Можеш да го използваш както в домашните си маски за лице, така и като директно го нанесеш на кожата си. Но внимавай! Ако прекалиш с количеството, лицето ти ще стане мазно. Най-доброто, което можеш да направиш, е да го смесиш с козметичния си продукт.  

Помощ от тропиците

За да постигнеш цялостна хидратация на кожата си, трябва да действаш както отвътре, така и отвън. Природата се е погрижила за това в лицето на Тафедим Гел и Чай. Тези два напълно натурални продукта, са всичко, от което кожата ти се нуждае, за да бъде в най-добрата си форма. Съдържащи извлек от магическата лечебна билка Euphorbia Hirta, комбинацията между Тафедим Гел и Тафедим Чай ще ти осигури цялостна хидратация на кожата ти, както отвътре, така и отвън. Това се случва благодарение на Еuphorbia Hirta, която е световно призната за Африанската билка чудо. Приложена върху кожата тя:

  • Осигурява дълбока хидратация на кожата;
  • Защитава от вредните влияния на околната среда, благодарение на антибактериалното и противовъзпалително действие;
  • Възстановява раздразнената и възпалена кожа;
  • Изглажда неравностите.

Така, използвайки Тафедим Гел ежедневно заедно с чая под формата на топла или студена напитка, съвсем скоро ще забележиш видимите резултати. Кожата ти ще бъде здрава, красива и добре хидратирана. Подари натурална грижа за своята кожа. Поръчай Тафедим Гел и Тафедим Чай още днес!

Продукти Тафедим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка.

Безплатна доставка на всички продукти до края на извънредното положение.