news_34_1

Африканската билка, която от векове дава здраве отвътре и красота отвън!

Първото лекарствто използвано от човека е билката!

Още в древността африканците и индийците са открили действието на растението наречена Euphorbia Hirta! Това е 50 см. билка, която носи в себе си толкова много свойства, че чак да се замисли човек как успява това невзрачно стръкче да събере толкова здраве в себе си?

Както старите баби са казали:  ,,Природата е извор на живот‘‘ и ние трябва да я ценим и да извиличаме всички ползи от нея!

А ти замисляла ли си се, че щом още преди векове са открили скритите тайни на билките, може би те са много по-ефикасни и полезни от хилядите козметични продукти на химична основа?

Предполагам, че и ти както всяка жена искаш да имаш здраво тяло отвътре и красива кожа отвън?

Двете неща за взаймно свързани и без едното не можеш да постигнеш другото, а за целта трябва да се информираш:

Какво прави Билката?
Защо Euphorbia Hirta наистина работи?
Как действа африканската билка?

1. Какво прави билката?

Билката има голям набор от свойства, в зависимост от това как се прилага и под каква форма. Прочети хубаво, за какво точно помага африканската билка, открий своя проблем и по-надолу в статията ще прочетеш и как точно да се справиш с него.

Euphorbia Hirta:

 • облекчава симтоми като: главоболие, болки в стомаха, висока температура, кашлица, запек, липса на апетит , загуба на тегло и др.
 • повлиява при възпаление на пикочния канал, възпаление на яйчниците, простатит, възпаление на тънкото черво и жлъчния мехур.
 • се използват след ухапвания от насекоми, акне, ускорява зарастване на рани, пъпки и циреи
 • благоприятства третирането на кожни инфекции, язви, кожни заболявания и др., благодарение на антибактериалния си ефект
 • в традиционната медицина компрес от листата на Euphorbia hirta се поставят върху вирусен херпес и херпес зостер.
 • лекува успешно грип и други инфекции, заради антивирусния ефект на билката
 • се препоръчва и при респираторни оплаквания, стомашно-чревни разстройства, гадене и диария
 • помага при болезнени стави, изгаряния, напукана кожа и пети
 • се препоръчва и в случай на полипи на червата и тумори
 • прилагана върху кожата, може да лекува белези, възпаления на кожата, брадавици, ухапвания от насекоми и кожни обриви

2. Защо Euphorbia Hirta наистина работи?

Природната медицина е неизчерпаем източник и крие в себе си неподозирани тайни. Една от тези тайни е точно африканската билка Euphorbia Hirta!

Цветът от растението е съставката за направата на чай с лечебни свойства, той се събира през лятото, когато билката е цъфнала и всичките му полезни свойства се превръщат във филтрирани пакетчета чай.

Въздушните части и коренът съдържат малеинова киселина, винена киселина, танинова киселина, елагична киселина, танини, освен това са изолирани различни флавоноиди. Водната част от цялото растение действа като антибактериален фактор.  

Предполагам, че повечето неща, които изброих са ти изцяло непонятни. С две думи – Euphorbia Hirta е богата на огромен брои полезни вещества, които от своя страна се грижат за редица проблеми.

Билката е доказала своя ефект с вековете, позната до момента само в Африка и Индия, тя тепърва навлиза и при нас. За да успееш да усетиш ефекта от тропичната билка, на първо място ти трябва да повярваш в действието й. След това да спазваш постоянство и да не губиш и за миг волята си!

3. Как работи Euphorabi Hirta?

Euphorbia Hirta е богата на активни вещества с анибактериален и противовъзпалителен ефект, които се борят с инфекциите (вътрешни и външни) и възпаленията в тялото. Билката елиминира вредното влияние на свободните радикали и токсините, успокоята и възстановява здравето.

У нас африканската билка можеш да намериш под формата на Балсам за лице, Гел за тяло и Чай.

Всеки един от продуктите на Тафедим има определени свойства и засяга различни проблеми.

Euphorbia Hirta работи при:

 • Кожни проблеми: Тъй като взаймодейства с околната среда кожата е изложена на постоянни опасности, но тя играе и ключова роля при защитата на организма от вредни влияния. Също така изолира, регулира температурата, съхранява и извършва синтез на витамини. Симптомите на силно увредената кожа е образуването на белези, несъвършенства, пъпки, обриви, алергии и т.н. Euphorbia Hirta под формата на Гел и Балсам се справя с всичките изброение външни фактори засягащи кожата!  
Снимки от наш клинет.
 • Вътрешните инфекции на организма са ОПАСНИ! Те могат да доведат до редица усложнения и също така до различни неразположения, които се изразяват върху кожата, здравословното състояние, настроението и стимула за живот! Чаят от Euphorbia Hirta се грижи за тялото отвътре, за да бъде красива кожата отвън!
 • Признаците на стареене и разширените вени са проблеми, които винаги ще засягат голям процент от жените на средна възраст. Слагам ги под общ знаменател, защото с Гелът, който е с извлек от африканската билка ще забавиш процеса на стареене и ще пребориш разширените вени.
 • Тумори и ракови образования: най-страшната тема, която е широко разисквана в милиони статии, предавания, блогове и т.н. Билката може да спре разпространяването и да стопира болестта, ако тя се хване в начален стадии. Тук се препоръчва успотребата на Тафедим Чай – СТРИКТНО!

Тук може да видиш видето на Зора и как тя успя да пребори болестта си с Euphorbia Hirta!

 • Стомашно чревните разстройства са проблем познат на всеки. Euphorbia Hirta помага и за тях. Чаят под формата на топла или студена напитка ще даде резултати веднага.
 • Неравностите по кожата, като белези, обриви, възпаления, ухапвания от насекоми. Тафедим Гел и Тафедим Балсам имат бързо, облекчаващо и дълготрайно действие при подобни проблеми.

Разбери как Тафедим помогна на Вили при получаването на нейния обрив и защо Тафедим е вечният й спътник, където и да отиде. Изгледай видето от тук

 • Грипните и вирусни състояния са актуални във всеки един сезон, а начинът да се избегнат или овладеят навреме е силната имунна система. Тафедим Чай има лечебни свойства, които окрепват, заздравяват и предпазват имунната ти система!
 • Природата сама ти дава това, от което имаш нужда и ако съумееш да отворищ очите и съзнанието си ще спечелиш много! Ще спечелиш – ЗДРАВЕ!

Разгледай детайлно всеки един от продуктите Тафедим, прочети цялостното им действие и избери най-подходящия за теб и твоя проблем! -> https://tafedim.bg/shop/

Продукти Тафедим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка.

Безплатна доставка на всички продукти до края на извънредното положение.