news_14_1

Тази тропическа билка е ключът към здрава и подхранена кожа

Всяка жена иска да има здрава, красива и предизвикваща възхищение кожа.

Ти, като всяка жена, също нали?

Искаш почти да не ти се налага да използваш грим, а кожата ти да изглежда по-млада и сияйна.

Но времето не работи в твоя полза. Стресът на работа, забързаното ежедневие и грижите за семейството оказват своето влияние върху кожата ти и тя започва да изглежда уморена и без блясък. 
Освен това, с  течение на времето разбираш, че всяка кожа има своите проблеми. Дори най-добрата ти приятелка, на която се възхищаваш, че има гладка и мека кожа, най-вероятно също се бори с някакъв проблем. Дали ще бъде суха и дехидратирана или проблемна и лъщяща, всяка кожа има нужда от грижа, за да изглежда красива и здрава.

От друга страна, околната среда също оказва своето влияние върху нея и то неблагоприятно. Вятърът и студът през зимата я изсушават допълнително. Слънцето и горещините през лятото предполагат развитието на бактерии и възпаления.

И след всичко казано до тук, няма как да не се запиташ: Има ли изобщо как да имам красива и здрава кожа?

Има разбира се! 

Просто трябва да полагаш грижи за нея. Въпреки че, всеки тип кожа има своите специфични проблеми и нужда от определен тип грижа, има някои правила които да спазваш, за да подхраниш кожата си и да я направиш нежна и в отлично здраве. Освен приема на много вода, както и правилното хранене, описвани във всеки наръчник, тя има нужда и допълнителна грижа, особено имайки в предвид вредното влияние, на което е подложена всеки ден.

Затова, погрижи се за нея, използвайки натурални съставки. 

Няма нищо по-добро за подхранването на кожата от естествените съставки. Те са дар от природата, който не съдържа химически вещества и имат чудотворен ефект върху кожата.  Най-ценни за нея  си остават билките, които от  древни времена са използвани за лечение на рани и възпаления, както и за поддържане красотата на кожата. Но?!

Коя билка е най-подходяща за твоята кожа?

Въпреки голямото разнообразие от всякакви билки, има една тропическа такава, която доказано оказва чудотворен ефект върху кожата – Euphorbia Hirta
Растяща в Африка, тази билка е използвана от местните за лечение на различни кожни проблеми като възпаление, сухота, акне и обриви.  

Билката Euphorbia Hirta e идеалното средство, с което да поддържаш красотата на своята кожа, защото:

  • Има антибактериален ефект;
  • Регенерира кожата и я предпазва от вредното влияние на околната среда;
  • Забавя процеса на стареене;
  • Хидратира и омекотява кожа ти;
  • Отлично средство за третиране на чувствителна и склонна към възпаление кожа. 

Всички тези свойства правят Euphorbia Hirta най-ценната съставка, от която се нуждаеш, за да постигнеш мечтания вид на кожата си. 
Затова, ако искаш здрава и подхранена кожа, балсамът Тафедим е това, от което се нуждаеш. 
Само един продукт, съдържащ необходимата за красива кожа билка

Поръчай своя балсам Тафедим СЕГА!

Продукти Тафедим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Безплатна доставка.

Безплатна доставка на всички продукти до края на извънредното положение.